Presto Pedale Gravel Ride en Hei en Vennentocht op zondag 19 november

TC Netersel organiseert op zondag 19 november voor de 1e keer een heuse gravelrit en een MTB tocht met na afloop een heerlijk ambachtelijk worstenbroodje

Presto Pedale Gravel Ride;

Binnen de club zijn er meerdere leden met een gravelfiets. Hierdoor is het idee geboren om een gravel tocht te organiseren.
De tocht gaat over mooie gravelpaden en onverharde paden. De afstand is 80 km en 65% onverhard. Op verzoek is er een extra afstand van 60 km toegevoegd. Starten is mogelijk tot 09;30 uur.
De tocht is alleen te rijden op GPX en deelname is met voorinschrijving. Na inschrijving ontvang je uiterlijk 2 dagen voor aanvang een GPX bestand in je mailbox.

Hei en Vennentocht;

De tocht staat bekend als één van de mooiste in de Kempen en heeft al meerdere jaren het keurmerk “extra goed geregeld”. Dit keurmerk wordt toegekend door de NTFU, als de tocht voldoet aan de kwaliteitseisen van de NTFU en een goede waardering krijgt van de deelnemers.
Voor de afstanden van 30 en 45 kunt u starten van 08;00 tot 10;15. Voor de afstand van 55 km tot 09;30 uur. De route is voorzien van pijlen en bij gevaarlijke punten staan aanwijzingen.
Voor de pauze is er de mogelijkheid om je vaardigheden te testen op een pumptrack.
De route van 55 km eindigt met een gedeelte van het Dak van Netersel.

Inschrijven kan bij de start op de dag zelf of door voorinschrijving op www.fietssport.nl.
Met voorinschrijving heb je het voordeel om snel van start te kunnen via de fastlane en de mogelijkheid om de route te downloaden.

Kenmerken van beide tochten zijn;

  • Start en finish is bij Café D’n Driesprong, Carolus Simplexplein 15 in Netersel.
  • Deelnemers met voorinschrijving, kunnen via de fastlane snel van start.
  • Een goed verzorgde pauzeplaats waar u kunt genieten van koeken, fruit en sportdrank. Op de pauzeplaats zijn wc’s aanwezig.
  • Na afloop is er de mogelijkheid om uw fiets te reinigen.
  • Mogelijkheid om te douchen in gemeenschapshuis de Poel (langs de kerk).
  • Deelnemers ontvangen na afloop een worstenbroodje.
  • Een gezellige afterbike in de zaal van Café D’n Driesprong.
  • Een bewaakte fietsenstalling.

Voor vragen kan men een mail sturen aan MTB@tcnetersel.nl en voor het laatste nieuws zie onze website www.tcnetersel.nl. Volg ons ook op facebook of  (twitter)

Klik hier voor de flyer.